Skip to content

You are using an outdated browser

Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Upgrade my browser

Projects


Video’s MaatschapWij

Voor MaatschapWij reis ik met mijn camera door Nederland om de verhalen van duurzame doeners, regeneratieve helden en sociale vernieuwers vast te leggen.

Video’s Behind the Change & BrightVibes

Om internationale change makers in de spotlights te zetten reis ik voor Behind the Change & BrightVibes met mijn camera door Europa.

Videoportretten MaatschapWij

Voor MaatschapWij heb ik tientallen videoportretten gemaakt van duurzame doeners, sociale helden en maatschappijvernieuwers.

Follow the Money

Voor Follow the Money schreef ik een reeks artikelen over 'nieuwe ondernemers': bedrijven die het radicaal anders aanpakken en échte winst creëren.

Pioniers van de nieuwe welvaart

Samen met Kees Klomp schreef ik het boek 'Pioniers van de nieuwe welvaart' dat is uitgegeven door Business Contact.

Circular Chefs

Voor de betekenisvolle onderneming Instock schreef ik samen met Freke van Nimwegen het klimaatvriendelijke kookboek 'Circular Chefs', dat van iedereen een duurzame keukenheld maakt!

MaatschapWij

Voor MaatschapWij - een inspiratieplatform voor een socialer en duurzamer Nederland - vang ik de verhalen van betekenisvolle ondernemers, wereldverbeteraars en inclusieve helden in woord én beeld.

Behind the Change & BrightVibes

Om internationale change makers in de spotlights te zetten heb ik Behind the Change opgericht. Samen met BrightVibes werk ik aan een reeks video-verhalen.